Team

Dimitri Motz  MSc

Sportfysiotherapeut en Manueel Therapeut

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 1990 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 1994 werd het diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse particuliere praktijken in de regio Rotterdam, het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en 1 jaar als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

In 1998 deed er zich de mogelijkheid voor om een praktijk te starten op de Erasmus Universiteit Rotterdam en tot op heden ben ik hier werkzaam als therapeut. Naast mijn werkzaamheden op de EUR, ben ik tevens maatschapslid in een particuliere praktijk in Vlaardingen.

Sinds 2004 ben ik geregistreerd manueeltherapeut (SOMT) en in juli 2009 is de opleiding tot Master Manuele Therapie aan de Transfergroep Rotterdam afgerond.  Verder zijn diverse bij- en nascholingscursussen gedaan waaronder Sportrevalidatie.

De affiniteit met sport, het revalideren en begeleiden van (top)sporters de afgelopen jaren hebben veel kennis en ervaring opgeleverd binnen alle bal-, duur en racketsporten. Om dit verder te kunnen ontwikkelen ben ik in januari 2013 met de opleiding tot Master Sportfysiotherapie gestart. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in januari 2016.

Charly Hempel

Fysiotherapeut en Master Manuele therapie i.o.

Momenteel ben ik naast Fysiotherapie Campus Woudestein ook werkzaam als fysiotherapeut in het Ikazia Ziekenhuis en ben ik 3de  jaars student  aan de opleiding Master Manuele Therapie Rotterdam.

Specialisme binnen Fysiotherapie Campus Woudestein:

Wervelkolom gerelateerde klachten

Orthopedische revalidatie: schouder / heup / knie / enkel

Sportrevalidatie

(Top)sportbegeleiding

Medical Taping

Dry needling