Team

 

Dimitri Motz  MSc

Sportfysiotherapeut en Manueel Therapeut

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 1990 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 1994 werd het diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse particuliere praktijken in de regio Rotterdam, het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en 1 jaar als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

In 1998 deed er zich de mogelijkheid voor om een praktijk te starten op de Erasmus Universiteit Rotterdam en tot op heden ben ik hier werkzaam als therapeut. Naast mijn werkzaamheden op de EUR, ben ik tevens maatschapslid in een particuliere praktijk in Vlaardingen.

Sinds 2004 ben ik geregistreerd manueeltherapeut (SOMT) en in juli 2009 is de opleiding tot Master Manuele Therapie aan de Transfergroep Rotterdam afgerond.  Verder zijn diverse bij- en nascholingscursussen gedaan waaronder Sportrevalidatie.

De affiniteit met sport, het revalideren en begeleiden van (top)sporters de afgelopen jaren hebben veel kennis en ervaring opgeleverd binnen alle bal-, duur en racketsporten. Om dit verder te kunnen ontwikkelen ben ik in januari 2013 met de opleiding tot Master Sportfysiotherapie gestart. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in januari 2016.

E: Dimitri@fysiotherapiewoudestein.nl

 

Charly Hempel

Fysiotherapeut en Master Manuele therapie i.o.

Momenteel is Charly naast Fysiotherapie Campus Woudestein ook werkzaam als fysiotherapeut in het Ikazia Ziekenhuis en is hij bijna afgestudeerd als manueel therapeut. Naast deze studie heeft hij zich volledig gericht op het toepassen van de techniek: dry-needling. De vele cursussen die hij gevolgd heeft omtrent deze behandelmethode en de jaren ervaring maakt hem tot een specialist op dit gebied en een echte aanvulling voor de praktijk. Ook de vele jaren ervaring vanuit het ziekenhuis in het revalideren van orthopedische operaties (mn. schouder en knie) zijn zeer waardevol voor de praktijk.

E: Charly@fysiotherapiewoudestein.nl

Kevin van Ravenzwaaij

Fysiotherapeut

Na zijn afstuderen is Kevin direct aan de slag gegaan in de praktijk.  Zijn enorme doorzettingsvermogen en kennis van zaken maakt hem een perfecte medewerker binnen en buiten de praktijk. Zijn kennis en kunde deelt hij graag met u! Zijn interesses liggen met name in de inspanningsfysiologie en het begeleiden/behandelen van sporters. Gezien zijn lange ervaring als personal trainer is dit een enorm voordeel. Verder is Kevin het aanspreekpunt voor de “Official Partners” van Fysiotherapie Campus Woudestein.

E: Kevin@fysiotherapiewoudestein.nl

 

Specialisme binnen Fysiotherapie Campus Woudestein:

Wervelkolom gerelateerde klachten

Orthopedische revalidatie: schouder / heup / knie / enkel

Sportrevalidatie

(Top)sportbegeleiding

Medical Taping

Dry needling