Aanmelden Fysiotherapie Woudestein | Fysiotherapie Rotterdam
Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T 3062 PA Rotterdam Tel:(010) 4081874

Fysiotherapie Rotterdam | Fysiotherapie Campus Woudestein

Fysiotherapie Campus Woudestein, de praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam, waarin normatieve professionals samenwerken, elkaar ondersteunen en waarin iedere therapeut volgens dezelfde filosofie/visie werkt.

Uniformiteit! Samen staan we sterker, daar ligt de kracht van deze praktijk.

Adresgegevens

Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T
3062 PA Rotterdam
Tel:(010) 4081874
info@fysiotherapiewoudestein.nl

Aanmeldingsprocedure

Sinds 1 januari 2006 is directe toegankelijkheid tot de fysiotherapie wettelijk mogelijk. Dit houdt in dat u, alvorens u de fysiotherapeut wilt raadplegen, geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft. In sommige gevallen is een verwijzing wel noodzakelijk, o.a. in het geval van chronische aandoeningen en operatieve ingrepen. Hieronder volgt de aanmeldingsprocedure, het screeningsproces, het behandeltraject en de (eventuele) betaling.

Aanmeldingsprocedure

U meldt zich aan  door het formulier op de website in te vullen: Contact, Inschrijven kort of Patiëntportaal (inschrijven). Verder zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail voor het maken van een afspraak.

Screeningsproces

Tijdens het eerste gedeelte van het consult wordt de aanmelding afgerond, vindt het screeningsproces plaats, de hulpvraag geïnventariseerd en wordt u geïnformeerd over de bevindingen van het screeningsproces. U krijgt te horen of u op de juiste plek bent. Is dit het geval? Dan wordt de anamnese verder ingezet bestaande uit een gesprek, lichamelijk onderzoek en conclusie. Wanneer wordt bepaald dat andere zorg noodzakelijk is, kan u door de behandelend therapeut naar een collegae therapeut of uw huisarts/specialist worden verwezen.

Behandeltraject

Nadat het screeningsproces is afgerond wordt een op maat gemaakt behandelplan door de behandelend therapeut opgesteld. Tijdens het opstellen van het behandelplan wordt rekening gehouden met uw hulpvraag, de klinische expertise van de therapeut en ‘State of the Art’ evidentie.

Betaling

Wanneer uw aanvullende verzekering fysiotherapie dekt, declareren wij direct bij uw zorgverzekeraar. U heeft dan geen omkijken naar de betaling. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, of wanneer uw behandelingen uit de aanvullende polis zijn verbruikt, wordt de factuur aan het eind van de maand of in de eerste week van de nieuwe maand naar u toegestuurd.