Dimitri Motz MSc – Fysiotherapie Campus Woudestein – Rotterdam
Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T 3062 PA Rotterdam Tel:(010) 4081874

Fysiotherapie Rotterdam | Fysiotherapie Campus Woudestein

Fysiotherapie Campus Woudestein, de praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam, waarin normatieve professionals samenwerken, elkaar ondersteunen en waarin iedere therapeut volgens dezelfde filosofie/visie werkt.

Uniformiteit! Samen staan we sterker, daar ligt de kracht van deze praktijk.

Adresgegevens

Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T
3062 PA Rotterdam
Tel:(010) 4081874
info@fysiotherapiewoudestein.nl

Dimitri Motz MSc

Master sportfysiotherapie, Master manuele therapie, shockwave (gefocusseerd) en echografie
BIG-nummer:
19043589704

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 1990 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 1994 werd het diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse particuliere praktijken in de regio Rotterdam, het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en 1 jaar als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

In 1998 deed er zich de mogelijkheid voor om een praktijk te starten op de Erasmus Universiteit Rotterdam en tot op heden ben ik hier werkzaam als therapeut. Naast mijn werkzaamheden op de EUR, ben ik tevens maatschapslid in een particuliere praktijk in Vlaardingen.

Sinds 2004 ben ik geregistreerd manueeltherapeut (SOMT) en in juli 2009 is de opleiding tot Master Manuele Therapie aan de Transfergroep Rotterdam afgerond.  Verder zijn diverse bij- en nascholingscursussen gedaan waaronder Sportrevalidatie.

De affiniteit met sport, het revalideren en begeleiden van (top)sporters de afgelopen jaren hebben veel kennis en ervaring opgeleverd binnen alle bal-, duur en racketsporten. Om dit verder te kunnen ontwikkelen ben ik in januari 2013 met de opleiding tot Master Sportfysiotherapie gestart. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in januari 2016.

Terug naar overzicht