Orthopedische en Sportrevalidatie Rotterdam Kralingen
Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T 3062 PA Rotterdam Tel:(010) 4081874

Fysiotherapie Rotterdam | Fysiotherapie Campus Woudestein

Fysiotherapie Campus Woudestein, de praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam, waarin normatieve professionals samenwerken, elkaar ondersteunen en waarin iedere therapeut volgens dezelfde filosofie/visie werkt.

Uniformiteit! Samen staan we sterker, daar ligt de kracht van deze praktijk.

Adresgegevens

Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T
3062 PA Rotterdam
Tel:(010) 4081874
info@fysiotherapiewoudestein.nl

Orthopedische- en / of sportrevalidatie

Fysiotherapie Campus Woudestein is gespecialiseerd in de revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep in het ziekenhuis. Het gaat vaak om schouder-, heup- en knieoperaties zoals een totale heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus operatie of kijkoperatie.

Tevens richt  Fysiotherapie Woudestein zich op sport revalidatie bij (top)sporters. Dit kan een revalidatie van een blessure zijn die men heeft opgelopen tijdens het sporten. Maar een sportgerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarvoor wil voorbereiden. Ook kunnen wij u weer op uw oude sportniveau helpen na uw operatie zoals een schouder operatie, voorste kruisband operatie, meniscus operatie of een andere operatie.

Doordat wij gevestigd zijn op de Erasmus Universiteit Rotterdam beschikken wij naast onze eigen revalidatie ruimte over verscheidene faciliteiten. De aanwezigheid van 500 vierkante meter fitness, 4 grote sportzalen, tennis- en squashbanen en meerdere sportvelden, biedt ons vele mogelijkheden tijdens uw revalidatieproces.