Fysiotherapie Campus Woudestein | Fysiotherapie Rotterdam
Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T 3062 PA Rotterdam Tel:(010) 4081874

Fysiotherapie Rotterdam | Fysiotherapie Campus Woudestein

Fysiotherapie Campus Woudestein, de praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam, waarin normatieve professionals samenwerken, elkaar ondersteunen en waarin iedere therapeut volgens dezelfde filosofie/visie werkt.

Uniformiteit! Samen staan we sterker, daar ligt de kracht van deze praktijk.

Adresgegevens

Burg. Oudlaan (Hatta building) 342T
3062 PA Rotterdam
Tel:(010) 4081874
info@fysiotherapiewoudestein.nl

Missie en Visie

Missie: gedreven door kennis, bewogen door mensen

Fysiotherapie Campus Woudestein, de praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam, waarin normatieve professionals samenwerken, elkaar ondersteunen en waarin iedere therapeut volgens dezelfde filosofie/visie werkt. Uniformiteit! Samen staan we sterker, daar ligt de kracht van deze praktijk. De interne kwaliteit vormt dan ook het fundament van het bedrijf. De kwaliteitswaarborging mondt uit in goede kwalitatieve en transparante hulp binnen onze ‘corebusiness’, de reguliere fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. De hulpverlening wordt gekenmerkt door een ‘algehele’ maar ‘doelgerichte/efficiënte’ aanpak waarin u als cliënt centraal staat. Een actief herstel, met een toename van de zelfredzaamheid tot gevolg, wordt geprefereerd. Fitheid in zowel fysieke als mentale zin, daar staat de praktijk voor.

Visie: doen waar je goed in bent en leer waar je goed in wilt worden

Door de toename van de welvaartziekten, het ouder worden en de hoge mate van inactiviteit zal in de toekomst steeds meer aanspraak gemaakt worden op de gezondheidszorg. Vanuit dit perspectief zal steeds meer behoefte zijn naar expertisecentra voor sport en bewegen. Fysiotherapie Campus Woudestein is zo’n kenniscentrum en zal in de toekomst een nog gerenommeerdere praktijk zijn op de Erasmus Universiteit en in de regio Rotterdam en Kralingen.

Fysiotherapie Campus Woudestein streeft naar het bieden van verantwoorde en doelgerichte hulp aan cliënten. Iedere cliënt is uniek, daarom wordt de behandeling zo goed mogelijk op de cliënt afgestemd. Op deze manier wordt het behandelresultaat geoptimaliseerd en wordt aan de verwachtingen van de cliënt voldaan. Om dit streven te continueren en verder te optimaliseren staat Fysiotherapie Campus Woudestein voor snelle cliëntzorg; hoge kwaliteit van deskundigheid; goede communicatie; professionaliteit en transparantie van handelen.

Deze groeiende, innoverend kwalitatief hoogstaande Rotterdamse fysiotherapiepraktijk fungeert als opleidingscentrum voor het personeel. De therapeuten werken samen om het fysiotherapeutisch proces van ieder te optimaliseren. Tijdens interne scholing worden klinische redeneerprocessen besproken en kritisch bekeken. Een praktijk waarin uniform handelen de rode draad vormt. Na- en bijscholing wordt ingezet ten gunste van de praktijk en het persoonlijke ontwikkelingsproces van de therapeuten. De werkzame therapeuten zijn allen op Masterniveau geschoold of zijn in opleiding hiervoor. Verder staan zij ingeschreven in verschillende register zoals BIG, KNGF, NVMT, NVFS en CKR.

Fysiotherapie Campus Woudestein richt zich op fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, orthopedische revalidatie en beweeggroepen fysiotherapie. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met multidisciplinaire collegae uit de 1e en 2e lijn.