Dimitri Motz

Master Manuele Therapie en Master Sportfysiotherapeut i.o.

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 1990 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 1994 werd het diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse particuliere praktijken in de regio Rotterdam, het Ruwaard van Putten Ziekenhuis en 1 jaar als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

In 1998 deed er zich de mogelijkheid voor om een praktijk te starten op de Erasmus Universiteit Rotterdam en tot op heden ben ik hier werkzaam als therapeut. Naast mijn werkzaamheden op de EUR, ben ik tevens maatschapslid in een particuliere praktijk in Vlaardingen.

Sinds 2004 ben ik geregistreerd manueeltherapeut (SOMT) en in juli 2009 is de opleiding tot Master Manuele Therapie aan de Transfergroep Rotterdam afgerond.  Verder zijn diverse bij- en nascholingscursussen gedaan waaronder Sportrevalidatie.  

De affiniteit met sport, het revalideren en begeleiden van (top)sporters de afgelopen jaren hebben veel kennis en ervaring opgeleverd binnen alle bal-, duur en racketsporten. Om dit verder te kunnen ontwikkelen ben ik in januari 2013 met de opleiding tot Master Sportfysiotherapie gestart.

 

Jordy van Tol

Fysiotherapeut


Na de middelbare school te hebben afgerond in 2007 ben ik gestart met de studie fysiotherapie. Mijn diploma fysiotherapie heb ik behaald op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens en na mijn opleiding ben ik mijzelf gaan ontwikkelen op het gebied van topsport. Naast mijn reguliere stages (bij o.a. Dimitri Motz) ben ik o.a. werkzaam geweest bij de jeugd van excelsior rotterdam, de jeugd van ado den haag, eredivisie handbal, eredivisie rugby, de world tour van het beachvolleybal en verschillende amateurverenigingen. 

Bewegen, bewegen is het beste om mee te geven, althans dat is mijn motto. Met een actieve aanpak werk ik samen met jou aan het herstel. 

Momenteel ben ik naast Fysiotherapie Woudestein ook werkzaam als fysiotherapeut B&B Healthcare.

Specialisme:

Topsportbegeleiding

(knie/enkel) Revalidatie

Medical Taping

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.