Fysiotherapie Woudestein is een particuliere eenmanspraktijk gelegen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In onze praktijk kunt u terecht voor zowel fysiotherapie, manuele therapie en sportrevalidatie/hersteltraining.

Behandeling
Tijdens het eerste consult (intake-gesprek) analyseren we uw gezondheidsprobleem. Met deze informatie stellen we samen uw behandelplan op. In de eventuele vervolgafspraken gaan we over op de daadwerkelijke behandeling en/of begeleiding. Verder besteden wij ook aandacht aan het voorkomen van klachten (preventieve zorg) en bieden wij indien noodzakelijk nazorg aan zodat u niet in uw oude (klachten)patroon vervalt.

Behandeling vindt alleen plaats op afspraak.

Voor wie?
De praktijk is voor iedereen toegankelijk. Of u een medewerker of student bent, iedereen die enigszins is verbonden aan de EUR kan gebruik maken van onze diensten. Als student is het vaak moeilijk om te kiezen naar welke hulpverlener te gaan. Onze praktijk is al ruim 10 jaar het gezicht voor fysiotherapie op de universiteit.

Waar?
De praktijk ligt op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Op de campus ligt Fysiotherapie Woudestein aan de Sportlaan en is gehuisvest in het sportgebouw van de universiteit. De praktijk is via de hoofdingang van het sportgebouw bereikbaar en/of via de buiteningang (gelegen tussen het E-gebouw en het sportgebouw).

Kosten
De kosten van de behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. De huidige prijs ligt voor fysiotherapie rond de 30,00 euro per consult en voor manuele therapie ligt de prijs rond 40,00 euro per consult.
U moet echter wel rekening houden of u verzekerd bent voor paramedische zorg. Sinds 01 januari 2005 is paramedische zorg onderdeel van de aanvullende verzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft, dient u het verschuldigde bedrag direct contant te voldoen.

Verwijsbrief                                                                                                                                        
De praktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijsbrief van uw arts niet noodzakelijk is. Alleen voor chronische indicaties is wel een verwijsbrief nodig.

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.